Beton Bevonat
EXKLUZÍV LÁTSZÓBETON FELÜLETEK KIALAKÍTÁSA BELSŐ TEREK EGYEDIVÉ VARÁZSOLÁSÁHOZ

Egy Új innovatív technikával bővültünk ez a Harmony GlettBeton....pár alkalommal kérdés volt hogy " nehéz a Beton,mondjuk egy mosdó vagy pult esetében?"......ezt a félelmet tompítanám azzal az új szolgáltatásunkkal, ami egy Prémium kategóriás Beton bevonat ,ez ugyan azt a gyönyörű vad, nyers,minimál stílust képviseli mintha tömör Beton lenne .

A  Harmony Glettbeton 2 komponensű, porból és gyantából álló bevonatrendszer. Bármilyen alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb. felületeken.

Egyedi textúrájú, rajzolatos, betonhatású mintázatok valósíthatók meg. Csiszolást követően lakkjaink matt, selyemfényű és magasfényű megjelenés adnak a felületnek .Az alapfelület érdességétől, vastagságától függően, a bevonat akár 2- 3 mm vastagságban is felhordható a felületre, így nem muszáj felszedni a meglévő burkolatot.

A pult asztalos munkáinak kivitelezését is vállaljuk ,ez minden esetben megbeszélés tárgyát képezi.

A Harmony Glettbeton mivel egy finom vékony bevonat,ezért a felületet, amire az anyag kerül célszerű síkba hozni ,javítani,toldásokat összedolgozni. 

30 színből válogathat.

Ezzel az anyaggal kivitelezhető az  Illesztés mentesség !!

Javítható. Évente változtathatja a színt.

A jó minőségű prémium kategóriás anyagainkról, részletesen itt olvashat

http://www.beton-design.hu/harmony-glettbeton/

adatlap:   http://honlap.hu/pages/durostone/contents/article/49/42461/doc/harmony-glettbeton_2.pdf