Beton Bevonat
EXKLUZÍV LÁTSZÓBETON FELÜLETEK KIALAKÍTÁSA BELSŐ TEREK EGYEDIVÉ VARÁZSOLÁSÁHOZ

Egy Új innovatív technikával bővültünk ez a Harmony GlettBeton....pár alkalommal kérdés volt hogy " nehéz a Beton,mondjuk egy mosdó vagy pult esetében?"......ezt a félelmet tompítanám azzal az új szolgáltatásunkkal, ami egy Prémium kategóriás Beton bevonat ,ez ugyan azt a gyönyörű vad, nyers,minimál stílust képviseli mintha tömör Beton lenne .

A  Harmony Glettbeton 2 komponensű, porból és gyantából álló bevonatrendszer. Bármilyen alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb. felületeken.

Egyedi textúrájú, rajzolatos, betonhatású mintázatok  is megvalósíthatók . Csiszolást követően lakkjaink matt, selyemfényű és magasfényű megjelenés adnak a felületnek .Az alapfelület érdességétől, vastagságától függően, a bevonat akár 2- 4 mm vastagságban is felhordható a felületre, így nem muszáj felszedni a meglévő burkolatot.

Egy konyhapult asztalos munkáinak kivitelezését is vállaljuk ,ez minden esetben megbeszélés tárgyát képezi.

A Harmony Glettbeton mivel egy finom vékony bevonat,ezért a felületet, amire az anyag kerül célszerű síkba hozni ,javítani,toldásokat összedolgozni. 

30 színből válogathat.

Ezzel az anyaggal kivitelezhető az  Illesztés mentesség !!

Javítható. Évente változtathatja a  megrendelő a színt.

A prémium minőségű  anyagainkról, részletesen itt olvashat

https://www.beton-design.hu/harmony-glettbeton/

adatlap:   https://honlap.hu/pages/durostone/contents/article/49/42461/doc/harmony-glettbeton_2.pdf