Beton Design

Nem Gyanta !!!

Természetes anyagok, melyek személyre szabott és exkluzív megjelenést biztosítanak. VOC Mentes!!


A hordozófelületet is elkészítjük pult ,asztal esetében !!!!

Egyedi strukturált rajzolat, vagy felhős kinézet a mester kezétől és a megfelelő technikától lesz.

Ezzel az anyaggal kivitelezhető az Illesztés mentesség !!

Javítható. Évente változtathatja a megrendelő a színt. A kivitelezés gyors lefolyású, nm-től és felülettől függően minimum 2-3 nap.A lakás élhető ,nem okoz nagy felfordulást és koszt a folyamat.

Mi az a VOC?

A VOC a levegőben előforduló káros szénhidrogén-származékok gyűjtőneve. A betűszó az angol Volatile Organic Compound kifejezésből ered, aminek jelentése: "illékony szerves vegyületek". (Pl.: Xylen, Methyl Benzene, Ethyl Benzene, Formaldehyde). Ezek az anyagok a festékből, lakkból, viaszból stb. párologva akár 5 (!) évig is szennyezhetik a szoba levegőjét! (2) A VOC-tartalmú festékek tehát nem mondhatóak sem környezetbarátnak, sem biztonságosnak. Az alacsony vegyszertartalomra hivatkozva gyakran igyekeznek ökofestékként feltüntetni a káros összetevőket tartalmazó anyagokat is. Ha "csak egy pici" mérget adagolnak az eléd tett ételbe, megeszed? - Ugye, nem? Ne legyél kevésbé válogatós az otthonodban beszívott levegővel sem! Válassz "VOC: 0" vagy "VOC-mentes" jelölésű termékeket!


2-4mm vastagságú, Ipari Beton keménységű Beton felület!


Víz bázisú anyagok  ,kültéren beltéren, nagy kopás és vízálló bevonat., mely környezet barát.!!!

 Gyönyörű , vad, nyers, minimál , Loft, Indusztriális stílust képviseli mintha tömör Beton lenne rajzolatos,elmosódó természetes !