Beton Bevonat
2-4mm vastagságú, Ipari Beton keménységű Beton felület

Egy Új innovatív technikával bővültünk ez a Beton Bevonat....pár alkalommal kérdés volt hogy " nehéz a Beton,mondjuk egy mosdó vagy pult esetében?"......ezt a félelmet tompítanám azzal az új szolgáltatásunkkal, ami egy Prémium kategóriás Beton bevonat ,ez ugyan azt a gyönyörű vad, nyers,minimál stílust képviseli mintha tömör Beton lenne rajzolatos,elmosódó.


Az Olasz ECOBETON vízbázisú ,kültéren  beltéren, nagy kopás és vízálló bevonat.,mely környezet barát. Bármilyen felületre felvihető,több rétegben,egyediséget  kölcsönöz, felület impregnálva védelmet kap a pára és víz ellen.

Egyedi  strukturált rajzolat, vagy felhős kinézet a mesterkezétől és a megfelelő technikától lesz.

Egy konyhapult asztalos munkáinak kivitelezését is vállaljuk ,ez minden esetben megbeszélés tárgyát képezi.Ezek a betonok mivel egy finom vékony bevonat,ezért a felületet, amire az anyag kerül célszerű síkba hozni ,javítani,toldásokat összedolgozni. 

Ezzel az anyaggal kivitelezhető az  Illesztés mentesség !!

Javítható. Évente változtathatja a  megrendelő a színt. A kivitelezés gyors lefolyású, nm-től és felülettől függően minimum 2-3 nap.A lakás élhető ,nem okoz nagy felfordulást és koszt a folyamat.