Beton Bevonat
EXKLUZÍV LÁTSZÓBETON FELÜLETEK KIALAKÍTÁSA BELSŐ TEREK EGYEDIVÉ VARÁZSOLÁSÁHOZ

Egy Új innovatív technikával bővültünk ez a Beton Bevonat....pár alkalommal kérdés volt hogy " nehéz a Beton,mondjuk egy mosdó vagy pult esetében?"......ezt a félelmet tompítanám azzal az új szolgáltatásunkkal, ami egy Prémium kategóriás Beton bevonat ,ez ugyan azt a gyönyörű vad, nyers,minimál stílust képviseli mintha tömör Beton lenne .


Az Olasz ECOBETON vízbázisú ,kültéren is helytálló  nagy kopás és vízálló bevonat.,mely környezet barát. Bármilyen alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb. felületeken.

Egyedi  strukturált rajzolat, vagy felhős kinézet a mesterkezétől és a megfelelő technikától lesz.

Egy konyhapult asztalos munkáinak kivitelezését is vállaljuk ,ez minden esetben megbeszélés tárgyát képezi.Ezek a betonok mivel egy finom vékony bevonat,ezért a felületet, amire az anyag kerül célszerű síkba hozni ,javítani,toldásokat összedolgozni. 

Ezzel az anyaggal kivitelezhető az  Illesztés mentesség !!

Javítható. Évente változtathatja a  megrendelő a színt. A kivitelezés gyors lefolyású, nm-től és felülettől függően minimum 2-3 nap.A lakás élhető ,nem okoz nagy felfordulást és koszt a folyamat.