Beton-Concrete

Tömör Öntött Látszóbeton

A Beton egy új magaslatokba emelte a lakberendezést, mára már sok országban elfogadott, hogy nem csak hidakat és járdákat készítenek belőle, hanem bekúszott a Belsőépítészetbe is. Minimál, Loft amiben legtöbbet meglehet találni ezt az anyagot, megjelenik még a Bőr, fém, tégla ezek, mind valamilyen formában ott vannak. A Beton nem hasonlítható semmihez, bármilyen durvának is gondoljuk a színek játékával, a mintázattal, forma világával, sokkal egyedibbé tudja tenni a megrendelő.

A Beton termékeink anyaga ásványi összetevők sokaságából is áll, ezért vannak sajátosságai, amik teljesen normális természetes velejárói,( foltosodás,) ahogy mondani szokták "A Jó Bor a korral nemesedik " akár a Beton termékeinkre is lehetne ugyan ezt mondani. 

Ebben az anyagban rejtett energiák mozognak, ezek idővel vagy megmutatkoznak, vagy nem . Értékét különlegességét Egyediségét növeli, minőségét nem rontja. Ennek tudatában ha mégis tetszik, csak akkor válaszd a Betont.

Egyik fő erősségünk ,hogy a legyártott termékeket, kiszállítjuk, beszereljük , emberséges ,Korrekt módon nyilvánulunk meg.

Készíthető: mosdó,pad, kaspó, asztal, pult, virágláda .. ... illetve elmondja elképzelését , a megvalósíthatóságot pedig átbeszéljük.